Регистрира ли се за PUMA Sofia Run?

0
 

Сподели

Shares

Puma Sofia Run

Тази неделя – 16-и октомври, специално обособено трасе в района на София Ринг Мол ще посрещне любителите на бягането за вълнуващото състезание PUMA Sofia Run.

В него ще могат да се включат индивидуални участници, деца и семейства, а големият брой записали се до момента подсказва за интригуваща и оспорвана надпревара, която ще се превърне в истински празник на бягането.

Ако още не сте се записали за някое от бяганията на различни дистанции – 5 и 10 км за индивидуални участници, 3 км за семейства и 1 км за деца, можете да го направите тук. Регистрацията ще бъде отворена до 06:00 часа на 14-и октомври.

Повече за PUMA Sofia Run можете да научите тук, а ако искате да изпитате прекрасните емоции, които идват с бягането – заповядайте на 16-и октомври от 10:30 часа, София Ринг Мол.

Участниците в състезанието трябва да пристигнат до амфитеатралното пространство най-късно до 9:30 часа, за да получат своите тракинг чипове, а състезанието ще започне с общ старт в 10:30 часа. Награждаването ще се извърши в зоната на старт-финала в 12:30 часа.

Бягане
Снимка: Canadian Running Magazine

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.