Нова зала за групови тренировки

0
 

Сподели

Shares

Когато времето навън не е достатъчно добро, за да можем да провеждаме спортните си занимания, или когато ни трябва малко повече мотивация, за да започнем да тренираме, давайки най-доброто от себе си, има ново място в София, където можем да се възползваме от възможност за редица активности.

Предстои откриването на нова зала 360 Health Club. В центъра на София – Park Center, ще имаме възможност да се подготвяме физически с различни спортни дейности и под зоркия поглед на опитни инструктори и треньори. На разположение на всички посетители на центъра ще бъдат многофункционални и специално оборудвани зали за групови занимания, спорт и фитнес, така че да не допускаме да нарушаваме спортната си форма дори когато навън не е подходящо за спорт или когато забързаното ежедневие не ни позволява да отделяме прекалено много време за физически активности.

360 Health Club

Без значение от нивото ни на подготовка, в 360 Health Center ще се погрижат за влизането ни в оптимална форма или за подобряване на вече постигнатите резултати като ни предложат активни занимания в чудесна атмосфера. Спрямо личните ни предпочитания, ще можем да посещаваме тренировки, свързани с аеробни занимания, бокс, йога, кросфит, спининг , Kangoo Jumps, салса, CSI, HIIT/TRX.

Всички занимания, които ще се провеждат в залите, ще бъдат водени от опитни инструктори. Те ще се погрижат не само за физическата ни подготовка обаче, но и за това да прекараме времето си приятно и да се почувстваме разтоварени и изпълнени с положителни емоции докато се мотивираме от останалите трениращи в групата и насоките на инструкторите.Самите ние като посетители, ще можем да избираме с каква интензивност на натоварването да бъдат активностите, в които взимаме участие, така че да се чувстваме точно на мястото си.

360 Health Center

Списъкът със спортовете, които ще можем да упражняваме в залата обаче е доста дълъг и вероятността да искаме да посещаваме повече от една активност е твърде голяма, тъй като всички са много интересни, различни една от друга и безспорно полезни за здравето и външния ни вид. Точно поради тази причина, със закупуването на една карта ще можем да посещаваме всички групови занимания в 360 Health Center, така че да изпитаме всички възможности на груповите занимания, които центърът предлага, без да вредим на бюджета си.

Залите за групови занимания 360 Health Center ще бъдат отворени в Sofia Park Center, ниво 3 съвсем скоро.

360 Health Center

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.