Вело Линия – разбери дали печелиш

0
 

Сподели

Shares

Вело Линия 2016

Тази година камерите на Вело Линия проследиха едни от най-вълнуващите байк приключения по даунхил трасето „Бай Кръстьо”. В действие бяха хванати колоездачните подвизи на всички, пуснали се в периода от 6-и август до 18-и септември.

Както обявихме още в началото на кампанията, най-запалените колоездачи, заснели спусканията си, ще получат страхотни награди.

Колоездачът, който е събрал най-много гледания на свое видео в периода на работа на камерите, печели персонална фотосесия в списание 360°. Искаш да разбереш дали това си ти? Просто изгледай видеото по-долу.

Ако си разпознал уменията си, заснети в кадър, свържи се с нас на имейл magazine@360mag.bg, със subject „Награда Вело Линия”.

Вело Линия 2016

Освен това, смелчагата, направил най-много спускания по трасето до склона на Голи връх, в периода на протичане на кампанията Вело Линия, печели ваучер за 5-дневна байк ваканция в хотел Орловец***** за един човек, с включен All inclusive пакет и с включена лифт карта за Велопарк Пампорово.

Търси се колоездачът с най-много билетчета, направил най-много карания!

Организаторите на Вело Линия очакват всички колоездачи да изпратят своите билети, издадени на старта на трасето, на адрес ул.” Шишман”№ 12, ет. 3, София, 1000, България, за да може по техния брой да бъде определен победителят. Освен билетите си, участниците трябва да изпратят и лични данни – имена, телефон за връзка, имейл адрес.

Вело Линия 2016

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.