Къде ще бягаме на PUMA Sofia Run

0


Дата на събитието: 16.10.2016

Сподели

Shares

Puma Sofia Run

В истински празник на бягането ще се превърне състезанието PUMA Sofia Run, което ще се проведе на 16-и октомври на територията на Sofia Ring Mall.

По време на цялото събитие ще се забавляваме с музиката на DJ Тодор Чакъров, а водещият – Лозьо Димитров, ще зареди с добро настроение не само бегачите, но и зрителите, които също са добре дошли в неделния ден.

По различни по дължина участъци от общото трасе ще се състезават участниците в различните категории.

Трасето, специално обособено за състезанието, се намира от южната страна на Sofia Ring Mall. То обхваща пътя между двете кръгови кръстовища, продължава по стълбите към алеите за бягане и самите алеи.

Трасе PUMA Sofia Run

Дължината на обиколката е 1.66 км, като бегачите ще трябва да направят съответно 2 обиколки за 3-километровата дистанция, 3 обиколки за 5-километровата дистанция и 6 обиколки за 10-километровата дистанция. Детското трасе ще бъде обособено специално като част от цялата дистанция и ще продължава един километър.

Старт-финалът за всички участници ще бъде разположен в непосредствена близост до Амфитеатъра.

В състезанието могат да се включат както индивидуални участници, така и и семейства, като под семейства се имат предвид всички групи от хора, които имат каквато и да е роднинска връзка помежду си. В семейното състезание под внимание ще бъде взет резултатът на най-бавния участник в групата.

Регистрирай се за участие тук. Напълно безплатно е.

Участниците трябва да пристигнат до амфитеатралното пространство най-късно до 9:30 часа, за да получат своите тракинг чипове, а състезанието ще започне с общ старт в 10:30 часа. Награждаването ще се извърши в зоната на старт-финала в 12:30 часа.

Бягане
Снимка: 1zoom

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.