Седмо издание на „Зелени дни“

0
 

Сподели

Shares

Zeleni Dni 2016

Тазгодишното издание на „Зелени дни” събра над 5000 жители и гости на София, които посетиха най-големия форум на открито за чисти натурални продукти, устойчив туризъм и инициативи за отговорно отношение към природата.

Галещите лъчи на есенното слънце изпълниха събитието с настроение и дадоха възможност на над 50 изложители да запознаят посетителите с висококачествените си продукти от натурален произход.

Сред изложителите, които представиха продуктите си бяха производители и вносители на органични и био продукти и козметика, както и фермери, които представиха най-прясната си селскостопанска продукция. Гостите на форума имаха възможност да разгледат и продукти и аксесоари за свободното време, къмпинг и планина, а ръчно изработени играчки и 3D модели зарадваха най-малките посетители.

Zeleni Dni 2016

Атрактивни възможности за туризъм и отдих пък предложиха на потенциални гости три природни парка: ПП „Врачански Балкан“, ПП „Българка“ и ПП „Русенски Лом“. Министерство на туризма, ОП „Туризъм“ на Столична община и мрежата „Зелена къща“ пък запознаха посетителите с текущите си програми.

Важно място в „Зелени дни“ зае традиционната спортна и културна програма за малки и големи. Бяха организирани катерене и колоездене за деца, йога сесии и образователни програми.

"зелени дни"

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.