Bike Pins – усмихни си колелото

0
 

Сподели

Shares

„Bike Pins“ са съвсем нови и много забавни – български велосипедни светлоотразители, които ще направят колелото ви една идея по-весело, като същевременно ще се погрижат за по-голямата ви сигурност на пътя.

Bike Pins

Създадени от Данаил Лазаров, Bike Pins са оригинални и различни, като съчетават изкуството и колоезденето по уникален начин. Графичните светлоотразители са създадени от български художници и се отличават с атрактивен дизайн, който привлича погледите – буквално – както през деня, така и през нощта.

Bike Pins

Bike Pins могат да се прикрепят навсякъде по колелото, като за момента имате избор между 15 различни дизайна. А ако искате да станете съпричастни към бъдещето развитие и серийното производство на българските светлоотразители, може да се включите в кампанията, която тече в платформата за Kickstarter.

Bike Pins

Възможностите за подкрепа са разнообразни и започват до един долар. Първите 200 души, които участват с 8 долара ще получат по един светлоотразител по избор след края на кампанията. Има възможност и за финансиране с по-големи суми, срещу които да се получат 5, 10 или всичките 15 вида Bike Pins.

Bike Pins

В концепцията на Bike Pins е заложена не само идеята за популяризиране на българското изкуство, но и благородна кауза. Данаил Лазаров иска по един долар от всеки продукт да се отделя в специален фонд за закупуване на велосипеди за деца от домове за сираци.

Bike Pins

Можете да подкрепите Bike Pins в Kickstarter тук.

Bike Pins

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.