GoPro пускат три вълнуващи нови продукта

0
 

Сподели

Shares

GoPro, американската компания произвеждаща най-известната екшън камера в света, обяви новата си линия от продукти, които могат да бъдат закупени вече и в България. Трите нововъведения на пазара се допълват взаимно, за да предложат на потребителя качествени технологии във всеки един етап от създаването на видео съдържание.

gopro hero5 камера
снимка: gopro.com

Обновеният модел на камерата, GoPro HERO5, идва с по-високо качество на картината, отличаващо се с резолюция 4k и допълнителна функция за стабилизиране на изображението. Звуковият запис също се подобрява с добавянето на още един микрофон. HERO5 избира автоматично два от общо трите вградени микрофона, на база наличния околен шум (и вятър). Навигацията става още по лесна с наличието на тъч дисплей и функцията за гласов контрол. Новите камери имат и друга уникална функция, която елиминира досадата от бавното прехвърляне на записа на компютър. Докато зареждате батерията, кадрите автоматично се източват в новата облачна система за съдържание GoPro Plus, в случай че имате наличен безжичен интернет. HERO5 се предлага във формат Black и Sessions.

GoPro Plus е услуга, която позволява лесно съхранение и достъп през интернет до всички видеа заснети с вашето GoPro. В GoPro Plus ще можете също да редактирате (или монтирате) филмчетата си – достатъчно лесно, че да стане и през телефон, и да ги засилите директно към аудиторията. За това удобство ще трябва да изчакме момента, когато услугата стане достъпна за България.

Новите HERO5 (както и HERO4 Black) са съвместими с първия снимачен дрон, произведен от GoPro – GoPro Karma Drone. Дизайнът е насочен отново към удобство и лесна употреба. Апаратът има сгъваемо тяло (30 x 40x 12 см./ 1 кг.), което върви със специален кейс и опростен контролер, със сходно управление и дизайн като на джойстик за видеоигри.

GoPro Karma дрон
gopro.com

GoPro Karma Drone може да ускорява до 56 км/ч, а обхватът на сигнала му е до 1000 м. Може да се издига във въздуха до 4500 м. и да лети в условия на вятър от 35 м./ч.
Дронът върви с много качествен стабилизатор за камера – на три оси, размах от 90 градуса и тегло от 230 грама. Контролерът от своя страна има вграден петинчов тъчскрийн, който позволява проследяване на записа. Батерията (14.8V, 5100mAH, 75.4Wh) осигурява полет от 20 минути и се зарежда наново за един час.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.