Цветна есен и уютна зима с Animal

0
 

Сподели

Shares

Animal е британската марка, която винаги се е грижела за това да изглеждаме по възможно най-добрия начин, докато практикуваме любимите си спортове на открито и едновременно с това да сме облечени в дрехи с най-високо качество на материалите и изработката.

С началото на новия сезон – есента, от бранда представят и новата си колекция, която ни обгръща в топли цветове, уютни материи и модерен облик.

Колекцията е разработена в четири серии – за момичета, момчета, жени и мъже, а всяка серия е разделена в категории, които разказват истории и ни карат да мечтаем за свои.

Animal New Collection 2016
Снимка: Robin Kitchin

В дамската колекция есен-зима 2016 можем да открием дрехи и аксесоари, вдъхновени от „луната в полунощ” и „заскреженото небе”, или такива добавящи топлина към най-студения сезон с „щипка шафран”.

Animal New Collection 2016

Midnight Moon е серията, която съчетава спортния и уличния лайфстайл в едно, така че да ни бъде комфортно, но и да се чувстваме специални и женствени каквото и да правим в очакване на зимата. Серията включва плетива с релефна текстура, меки и приятни на допир ризи, поли, върху които са отбелязани техниките на избелване и „прегаряне”. Цветовете са дълбоки – мастилено синьо и наситени боровинкови нюанси оформят серията.

Animal New Collection 2016
Снимка: Robin Kitchin

Frosted Sky е серия, пълна с най-удобните дрехи. Горнища с уголемени размери и рокли в монохромни цветове, вдъхновени от заскрежените зими на Исландия и допълнени със земни принтове изграждат серията, която просто ни кара да харесваме зимата още повече и да нямаме търпение тя да дойде отново.

Animal New Collection 2016
Снимка: Robin Kitchin

Последната дамска серия от новата есенно-зимна колекция е наименувана „Spiced Saffron” и добавя земна топлота към студения сезон. Това е серията, в която да се сгушим в най-студените дни, така че да се почувстваме на място, уютно и спокойно, че предстои най-вълнуваща зима. Сивите и тъмни тонове са стоплени с шафраново жълто и жълъдово кафяво, силуетите на дрехите са женствени, но и леко „намигват” на милитъри стила.

Мъжката колекция също е разделена в три серии, всяка от които описва най-добре случаите, за които дрехите са подходящи.

Animal New Collection 2016
Снимка: Robin Kitchin

„Day Breaks” залага на минималистичен и семпъл стил, разнообразен с топли и богати маслинови тонове и нюанси на бордото. Серията е идеална за бързо бягство сред природата в минутите останали свободни. Дрехите залагат на класически силует и познатия британски камуфлаж на Animal, но са изпълнени с чисто нови идеи, повлияни от последните тенденции.

Animal New Collection 2016
Снимка: Robin Kitchin

Вдъхновението си от британската история в изследователството и планинарството, дизайнерите на Animal пренасят върху моделите от серията „New Adventures”. Тук към дрехите, които биха стояли перфектно като допълнение на ежедневния ни имидж, са добавени и технически елементи, така че да се вдъхновим за следващи изследователски мисии. Основните цветове са тъмни, но ключови елементи в дизайна са откроени с неонови и ярки тонове.

Animal New Collection 2016
Снимка: Robin Kitchin

“Carved Paths” може да бъде описана като „колаборация” между града и природата. Тъмните земни тонове като горско зелено, кафяво и тъмносиньо са съчетани с „отмити” цветове, съвременни техники на боядисване на дрехите и илюстрации, напомнящи модели за татуировки.

Animal New Collection 2016

С много цветове е изпълнена колекцията за момичета на Animal за есенно-зимния сезон тази година. Дрехите са предназначени за „сафари сред звездите” и „преследване на чудеса” и насърчават младите мечтателки да последват зова на природата за приключения. Суетшърти с графики на звездни небеса, принтове, вдъхновени от горската растителност и рокли със свободни силуети изграждат колекцията, а цветове са зимни, но по-ярки, по-забавни и свежи.

Animal New Collection 2016

Новата колекция за момчета пък, е съчетание между градския стил с вдъхновението, което идва от планината. Графиките напомнят на щури приключения, а тъмните цветове са допълнени с ярки акценти в жълто, зелено и морско синьо. Силуетите са градски, но материалите използвани в колекцията предлагат необходимата топлина и уют за студените зимни дни.

Animal New Collection 2016
Снимка: Robin Kitchin

Магазинът на официалният представител на Animal за България се намира на втория етаж в Bulgaria Mall, откъдето можем да се сдобием с продукти от новата колекция, както и с разнообразни технически артикули за любимите ни спортове на открито.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.