Extreme Sports Channel – Октомври 2010

0
 

Сподели

Shares

Winter X Games 2010

Winter X Games 2010
От 12 октомври, всяка сряда, 21:20
Какво може да бъде по-хубаво от това? Представете си… чист и свеж въздух, ясни ранни пролетни утрини, толкова пресен сняг, че ботушите ви скърцат, когато стъпите в него… и изпълненията на най-добрите в света фрийстайлъри – специално за вас! „Winter X Games” пристигат за пръв път в Европа и ще се проведат в ски курорта Тин, Франция. Зрителите ще могат да се насладят на невероятните мъже и жени, които ще покажат уменията си на специално изградени суперпайп и писти за слоупстайл.

Mantracker

Mantracker (1 и 2 сезон) (Ловецът на хора)
От 4 октомври, от понеделник до четвъртък, 23:00
Страхотно ново и нестандартно реалити шоу! Няма награди – това е просто шанс да успееш да надхитриш Ловеца на хора. Тери Грант е експерт ловец и във всеки епизод той преследва двама души насред отдалечената канадска пустош. Те може да са приятели, колеги или напълно непознати. Но те са плячката и всичко, което знаят е, че са оставени с карта и компас и трябва да достигнат до дестинация, която е на разстояние от около 50 км. Дадена им е преднина от 36 часа да стигнат до определената спасителна точка. Но дали ще успеят да се справят с тежкия терен и с „партньора” си, докато ловецът на хора е по петите им? За да не бъдат заловени, трябва да се слеят със заобикалящата ги среда, но техният преследвач наближава…

Parkour - The Art of Displacement

Parkour – The Art of Displacement (Паркур – изкуството на движението)
23 октомври, събота, 17:10
Идеята на паркура е да се достигне от т. А до т. Б по възможо най-ефективния и бърз начин. Градовете са любимата среда, тъй като предлагат най-много предизвикателства за практикуващите изкуството – трейсърите. Филмът, заснет в Лондон и Париж, представя на зрителите как трасьорите преодоляват скоростно и елегантно градски препятствия като стени, покриви, огради, контейнери и гаражи, без да променят позицията им. За да се уверим в техните умения, прецизност и атлетизъм, просто трябва да ги видим. Същността на паркура се състои в това да се справиш с дадена ситуация, като станеш част от заобикалящата среда. Пригответе се за удивителни преживявания!

Jump The Brazilian Gap

Jump The Brazilian Gap (Да преодолеем различията в Бразилия)
21 октомври, четвъртък, 21:20
В Бразилия 6% от местното население допринася за 50% от националния доход. Фавелите, или бразилските гета, представляват изключително бедни жилищни квартали, състоящи се от колиби и бараки, обитавани нелегално от емигранти. Процентът на убийствата в тях е един от най-високите в света. Съвременният спорт и по-специално скейтбордингът е един от начините да се прескочи пропастта между бедни и богати. Сандо Диас, Отавио Нето и Денис Буию разказват историята за това как скейтърите са създали група, в която социалният статус е без значение и чрез която е възможно да бъде преодоляно различието между класите в Бразилия.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.