Диамантеното сърце на Brave Moustache и Ивет Лалова

0


Дата на събитието: 30.09.2016

Сподели

Shares
Ивет Лалова и Brave Moustache
Снимка: Богдан Плъков-Chilldays

Не може да не сте виждали или поне да не сте чували за страхотните дрехи, които създават от Brave Moustache. Ако по някаква случайност са ви убягнали, по-добре поправете този пропуск, защото моделите на марката са изработени с изцяло собствени дизайни и принтове, рисувани на ръка. Всяка една тениска, потник или туника представлява истинско и уникално произведение на изкуството, носещо модерен и градски дух, зад който обаче стои лично творчество, много идеи, скрит замисъл и малко, или повече рокендрол.

Специален замисъл има и в новата колекция на Brave Moustache, направена в колаборация с най-бързата българка – Ивет Лалова.

„Диамантено сърце” включва тениски и потници и е изработена по идеи на спринтьорката. „Диамант”, защото означава непобедим, „сърце”, защото е символ на любовта и двете заедно, защото „любовта към това, което обичаш, те прави неразрушим”.

Brave Moustache ни канят в петък, 30-и септември на събитие, което ще разкаже повече за съвместната работа с Ивет Лалова и ще представи новата колекция. По време на него, всеки ще може да се сдобие с тениска или потник (които са в супер ограничени количества – само 150 броя) и да се запознае с Ивет, а първите 20 души, които закупят продукт от колекцията, ще получат подарък – златен постер от колекцията, разписан именно от бегачката.

Събитието започва в 18:00 в магазина на Brave Moustache на улица “Хан Крум” № 4 в София.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.