Надбягвай се с PUMA

0


Дата на събитието: 16.10.2016

Сподели

Shares

Puma Sofia Run

Ново предизвикателство се задава пред бегачите в средата на октомври. Puma Sofia Run очаква всички, готови да покажат колко бързо могат да бягат, за състезание, което ще донесе много положителни емоции и страхотни награди.

На 16-и октомври в София Ринг Мол бегачи ще се състезават на дистанции от 5 или 10 км. Ще бъде организирано специално състезание за деца на дистанция от 1 км, а освен индивидуалните състезания, ще се проведе и надпревара по бягане за семейства на 3 км. Абсолютно всички участници ще получат награди, а за победителите в дисциплините има и подготвени медали.

Участието в Puma Sofia Run е напълно безплатно и в него могат да се включат всички, които искат да покажат бързината си, да се забавляват или да прекарат един активен ден, заедно със семейството си. Всички бегачи, впуснали се в предизвикателството, ще бъдат поощрени заслужено за представянето си с награди, осигурени от Puma. Победителите ще получат купи, а всички участници ще получат медал и специално намаление от 20% за една покупка (без значение от броя на продуктите) до 30.11.2016 в магазините на PUMA в София, както и за продукти PUMA от партньорите Sport Depot.

Желаещите да участват трябва да се запишат предварително до 14-и октомври тук. Стартовите си номера участниците ще могат да получат от магазините на Puma в София от 15.09 до 14.10, а стартовите пакети за участие в състезанието – в деня на състезанието от 08:30 до 10:00 часа.

Началото на състезанието ще бъде дадено в 10:30 часа.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.