Спечели маска Ashbury – подготви се за зимата

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Ashbury Game

Зимата идва и това е повече от прекрасно. Още по-прекрасно обаче ще бъде, ако имаме правилните аксесоари, с които да я посрещнем.

За да не се притесняваш, че снегът ще те свари неподготвен (знаем, че сняг тази година ще има, защото всички се молим във всяка свободна минута), започни да се окомплектоваш с екипировка още отсега. А ако се чудиш откъде да започнеш – ето една идея.

Ashbury и списание 360° подаряват тази страхотна маска – Ashbury Bullet “Black”, която виждаш на снимката. Единственото, което трябва да направиш, за да я добавиш към арсенала си от зимна екипировка, е да се регистрираш с e-mail чрез формата по-долу.

Ashbury Bullet Black

На 11-и октомври член на българският отбор на Ashbury – Марио Беньо, ще изтегли един от всички регистрирали се, който ще спечели тази чисто нова и готова за снежни приключения маска.

Не е за изпускане!

  Име: *

  E-Mail: *

  Отговор: *

  Адресът на електронната поща, предоставен за целите на играта, може да бъде използван от списание 360° и Ashbury за изпращане на онлайн бюлетин. Всеки, който не иска да получава информация обаче, ще може да се отпише от бюлетина.

  Сподели

  0Shares
  0 0

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведи твоят коментар!
  Моля, въведи твоето име тук.