Скейтборд премиера в Five High Skatepark

0


Дата на събитието: 01.10.2016

Сподели

Shares

С отваряне на новото пространство Five High Skatepark ще имаме повече поводи да се потопим в така емблематична култура на скейтбординга. Можем да го направим още тази събота, 1 октомври, с премиерната прожекция на най-новия филм на бранда Emerica, MADE Chapter 2, от 20:00.

emerica скейтборд
снимка: Emerica Visuals

Филмът събира най-стойностните моменти от карането на отбора за последните шест години, като кратко прелюдие към него излиза през 2013 с MADE Chapter 1. Коментарите относно видео материала обещават зряло каране (с малко по-малко размазвания) на вече по-зрялото крю на 30-те, но изпълнено с хъс и впечатляващи трикове, между които фронтсайд флипове, фул кепове, суич ту фронтсайд спинове. Друг голям плюс на продуцията е, че показва автентично каране без много поза. MADE Chapter 1 например е сглобен от лични кадри на карачите, които придобиват цялост след като Emerica решава да застане зад видеата и да поеме финализирането и разпространението. Очаква се Chapter 2 да следва същия принцип, но с добавено качество, в синьо-зелено.

Входът за филма е свободен, а преди прожекцията му в парка ще се проведе кратка скейтборд сесия за най-добър трик. Адресът на Five High Skatepark е ул. „Владайска река“ 4.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.