Най-лекото сгъваемо електрическо колело

0
 

Сподели

Shares

Вече сме ви разказвали за VELLO – иновативният байк проект, зад който стои българинът Валентин Водев. А след първото компактно сгъваемо градско колело, идва ред и на поредната иновация – най-лекото електрическо сгъваемо колело.

VELLO BIKE +

VELLO BIKE + е изработено от титан и тежи едва 10.9 кг. За сметка на това се сгъва дотолкова, че без проблем ще го съберете в багажника на колата (и ще ви остане място и за останалия багаж). Най-хубавото е, че може да презаредите батерията, докато карате, така че практически никога да не ви се налага да я зареждате по друг начин. Друго нововъведение е възможността да свържете колелото с телефона си чрез bluetooth, като по този начин да проследите маршрута си или да заключите мотора посредством приложение.

VELLO BIKE +

В сгънато състояние колелото е с размери до 4 пъти по-малки, което ви позволява да го сместите практически навсякъде, като например под бюрото в офиса (защото компанията, за която работите, все още не се е погрижила за места за сигурно паркиране на колела), или пък лесно да го носите в ръка, в случай, че прекалите с бирите в петък вечер.

VELLO BIKE +

Можете да подпомогнете бъдещото развитие на VELLO BIKE + (и да получите своето собствено най-леко сгъваемо електрическо колело), като се включите в Kickstarter кампанията тук.

VELLO BIKE +

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.