Изложение на колела по време на Велокарнавала

0


Дата на събитието: 24.09.2016

Сподели

Shares

Велокарнавал

Всички са добре дошли да се включат във Велокарнавал „Заедно е весело” – любители на колоезденето, привърженици на безмоторните начини за придвижване в града – приветстваме участници със скейтбордове, лонгбордове и тротинетки, семейства и деца.

Велокарнавалът започва от две сборни локации в 10:00 часа – „Зоопарк” и „Западен парк” и с карнавално шествие пристига в Княжевската градина.

На място, в специално особения кът за карнавала, до сцената изградена за Extreme Fest, участниците в събитието ще имат възможността да разгледат едни от най-новите модели колела на Sprint, чрез които ще бъде представена колекцията за 2017-а година и да тестват някои от най-хитовите модели на Maxbike, Sprint и Shockblaze.

Maxcom
Снимка: Велосипеди Sprint

Велосипедите от колекция 2017, които ще бъдат представени са най-новото поколение E-bikes от категорията MTB Hardtail. Моделите E-levate 550 27,5” и E-levate 550 29” са с мотор с централно задвижване и батерия, разположена на долната тръба на триъгълника. Съчетанието от последно поколение технологии, висококачествени компоненти и геометрия гарантира изключително изживяване и динамика по планинските пътеки.

Също така от колекция 2017 всички ще можем да разгледаме и някои „класически“ модели велосипеди познати на феновете и приятелите на Maxbike:

Новият Apolon Pro 27.5” е с изцяло нова визия и последно поколение компоненти. Комбинацията от Acera/Alivio гарантира изключителна издръжливост и проходимост по тежък и лек терен.

Sprint Apolon 27.5
Sprint Apolon 27.5

Новото Sintero Urban Man/Lady е продължение на миналогодишния модел, който пожъна много добри успехи сред феновете на градското колоездене и колоезденето като начин на живот. Новото поколение Acera/Alivio и удобната геометрия, проектирана специално за градски условия, прави велосипедите Sintero Urban изключително подходящи за любителите на динамичния живот.

Освен велосипедите от новата колекция по време на Велокарнавала ще можем да видим и някои от най-разпознаваемите модели, като S7 Pro Xenon (шосеен велосипед), Outrage (MTB Full Suspension), Apolon Pro 29 (MTB Hardtail), Apolon Lady (MTB Hardtail), Radical 27.5 (MTB Hardtail).

Logo Maxbike

Целият Велокарнавал ще протече под музикалния съпровод на диджеите DJ Dancing Angel и DJ Ihou, които ще подгреят настроението още от началните точки на събитието и ще продължат да забавляват присъстващите по време на шествията, съпроводени от две музикални платформи.

За веселото настроение на всички присъстващи ще бъдат организирани две състезания за „Най-оригинален велосипед” и „Най-атрактивно представяне”. Участниците ще се борят да спечелят гласовете на публиката, които ще им донесат награди от списание 360°, велоработилница “Fix&Ride” и още специални изненади. За подаръците ще могат да се надпреварват и най-малките посетители на Велокарнавала, за които ще бъде организирано състезание с баланс велосипеди (колела без педали).

Велокарнавалите по света
снимка: JullianBetterly

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.