Runawave и отбор сърфисти

0
 

Сподели

Shares

През септември се състоя официалното откриване на първия български бранд за неопренови костюми и аксесоари Runawave, произвеждащ изцяло в България.

Гостите, които наброяваха над 200 души, имаха възможност да се насладят на част от продуктовото портфолио на бранда под музиката на холандският сърф рок певец Пат Смит, Миленита, Roots Rocket и Антон Райчев. Нощта бе ярко осветена от огненото шоу DIVINITAS, а градусът на забавление бе вдигнат от брейк танцьорите YA CREW. Водещ на вечерта беше актьорът Филип Аврамов-Фицата, който се погрижи за смеха и доброто настроение на всички гости.

Runawave

Освен, че вдъхновиха всички присъстващи да предприемат онова, което най-много обичат, от Runawave оповестиха кои български и международни сърфисти ще съставят официалния отбор на марката и ще се състезават под логото на Runawave.

Двама българи (Никола Абаджиев – Коки и Илияна Стоилова) и двама испанци (Алберто де Марио и Нагай Пунтиверио) оформят сърф отборът на бранда.

Runawave отбор сърфисти

Многообещаващата българска звезда на хавайския сърф Коки е настоящият носител на приза в категорията „Surf Man Open” и отличен за най-добър трик от състезанието „Дребни срещу Старчета“.

Алберто де Марио е младата надежда на Испания в дисциплината Longboard. В тазгодишното издание на Salinas Longboard Festival той грабна първото място в категорията Longboard за аматьори, побеждавайки повече от 55 участници.

Нагай Пунтивейро е любителят на огромните вълни в отбора на Runawave, който е обиколил половината свят в търсенето им. През декември 2015 год. той е отличен за най-добра вълна в състезанието „La vaca” („Кравата“).

Нежната сила сред спортистите на Runawave е Илияна Стоилова – неколкократен национален шампион по фънборд за жени и инструктор по уиндсърф. За своя мисия тя е възприела популяризирането на тази спортна дисциплина в България.

Runawave

Освен това след като марката официално беше открита, всеки може да разгледа продуктите и да избере най-подходящия за себе си неопренов костюм на сайта на Runawave. Тук се намира колекцията на марката от неопренови костюми, направени по оригинален дизайн, от най-висококачествени материали и произведени в България.

Разработените мъжки и дамски колекции носят отличителната черта на Runawave, а именно цветния външен облик, и са достъпни в богат набор от размери. Освен това обаче, с помощта на онлайн форма в сайта, всеки може да поръча своя уникален custom made неопренов костюм, който ще бъде изработен спрямо индивидуалните предпочитания на клиента.
Runawave предлага възможност за персонализация на костюмите, при която крайният продукт се изработва по размери, подадени от клиента (мерките се взимат с помощта на точни указания на сайта), в любимите цветове и с характеристики, като дебелина на неопрена размер на ципа, наличието и размер на наколенки, наличие на собствена щампа, по желание също на клиента.

ВИЖ ОЩЕ: Произведено в България с любов – интервю със създателя на Runawave Георги Маринов

Runawave_models

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.