TATTOO FEST 2010 с Mirizma-афтър парти

1


Дата на събитието: 02.10.2010

Сподели

Shares

Тазгодишният Tattoo Fest Sofia е на 2-ри октомври в столичната зала Христо Ботев. Както и в предишните издания на феста на място ще работят подбрани професионални татуисти и студия. Но това съвсем не е всичко – очакват ни още и невиждано досега бодисъспеншън шоу, томбола с входните билети, конкурс за татуировка в няколко раздела, конкурс за рисунка по зададена тема, аерограф шоу, фотографска изложба, ревюта на алтернативна мода, огнено шоу и какви ли не други зрелища. С музиката ще се заеме DJ Rawland, който е бил на една сцена с DJ Lethal от House of Pain и ще предложи на посетителите солидна доза хип-хоп, алтърнатив и кросоувър. Водещ на шоуто ще бъде Станислав Яневски, известен още и като Виктор Крум от Хари Потър.

Фестивалът ще завърши с официално афтър парти в Партицентър 4КМ, където агентите от Миризма ще заредят публиката с много дъбстеп, грайм и бийтбокс. Започва KMN, който ще въведе слушателите в ембиънт измерението. След него ще задвижи Dynamicс позитивен roots сет, последван от JamezBongg, който ще помете всички с тежки бас вибрации. Идва ред на Skiller, майсторът на бийтбокса, който ще ни скрие шапките с бърз, крив ритъм на живо, а след него ще се прояви EXo с подбрани дъбстеп класики. По-късно Smile ще ни зарази с фънкстеп настроение, за да си тръгнем повече от доволни призори след халфстеп сета на F0rtunah.

Афтър партито е с начален час 22.30 и вход 4 лв., а ако имате билет от дневната част на фестивала – 2 лв. Възрастово ограничение е стриктно 18+.

Повече информация може да намерите на http://tattoobg.org/ и http://www.mirizma.org/, както и на facebook страницата на евента: http://www.facebook.com/event.php?eid=133046410075998&ref=ts

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Бахти излагацията……..СРАМ ГОЛЯМ……хора,добре ли сте?Къде се е чуло и видяло – tatoo fest с дръм /бас и дъбстеп ?Тва звучи ебати гнусното…….но ще взема да дойда-може да спечеля безплатна татуЙровка- ако спечеля,ще си татуирам Хари Потър на *уя……

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.