Скейтборд откровения

0
 

Сподели

Shares

Някои неща си искат време, за да станат. Но в случая не говорим за добре отлежало уиски – а за най-новия скейт филм, към който гледаме с нетърпение. Не за друго, но като гледаме трейлъра, просто не може да си представим какво ни очаква в пълната версия.

Скейтърът Тод Фалкън е култова личност в средите, и има защо – в крайна сметка се гордее с обширен списък от 1000 авторски трика. Още по-култов статус придобива обаче след излизането на трейлъра към филма му Skateboarding Revelations: Journey To The Final Level. Върху който – колкото и да не ви се вярва – е започнал да работи преди 32 години. А всичко започва… с един глас в главата му.

„Трябва да измислиш най-малко 1000 оригинални трика. Трябва да създадеш нови нива в скейта, които не са съществували преди това. Трябва да постигнеш крайното ниво. Това ми каза гласът.“, разказва Тод в трейлъра. Не знаем с какво точно е стимулирал вдъхновението си Тод, но просто-нямаме-търпение да видим целия филм. (И само се надяваме да не отнеме още 32 години.)

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.