Вело Линия – не изпускай спускането

0
 

Сподели

Shares

Вело Линия 2016

Да се заснемеш как преминаваш по маунтинбайк трасе, е най-добрият начин да провериш реално уменията си.

Камерите на Вело Линия правят точно това – показват ти „как я караш”, без да се налага да ангажираш приятелите си да препускат с теб по склоновете, за да можеш накрая да направиш разбор на възможностите си.

Освен това обаче, те ни насърчават да излезем навън сред природата и да покажем на всички останали колко е готино в почивен ден, вместо да се излежаваме мързеливо, да бъдем физически активни и да направим нещо добро за себе си.

Вело Линия 2016

Остава само един уикенд, в който можеш да се възползваш от камерите и сензорите за движение, поставени в горната част на маунтинбайк трасето „Бай Кръстьо” до склона за Голи връх. Камерите ще работят до 18-и септември, което означава, че и до тогава продължава надпреварата за наградите на Вело Линия.

Не изпускай шанса да спечелиш професионална фотосесеия в списание 360 или колоездачна ваканция в Пампорово. Повече за наградите, които можеш да спечелиш благодарение на клипчетата си, заснети от камерите на Вело Линия, можеш да прочетеш тук.

Вело Линия 2016

Цялата система на Вело Линия работи напълно безплатно и се задейства, когато застанеш на старта и си вземеш билет (той не е, за да те таксува, а за да можеш по часа на издаването му по-лесно да откриеш видеото си на сайта veloline.bg). 18-и септември е тази неделя, така че бързо към старта и смело към наградите.

Вело Линия 2016

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.