Runawave сърф партиДата на събитието: 17.09.2016
0

Сподели

0Shares
0 0

Първата българска марка за неопрени Runawave навлиза ударно с яко парти и тест на продукти.

Runawave

Runawave е българската марка, произвеждаща неопрени, която вдъхновява свободата. Какво означава това ли? Да правим това, което обичаме; да бъдем различни; да търсим това, което ни прави щастливи; да вдъхновяваме и да споделяме най-доброто, на което сме способни. Всичко това е заложено в идеологията на Runawave.

Runawave

Но всичко това са само думи, а ние държим да видим и дела. За целта обаче оставаме повече от впечатлени от всичко онова, което от марката имат да ни предложат. Освен че неопрените, които предлагат, са изцяло българско производство, те ни печелят и по още няколко линии. Първо, моделите – мъжки, женски, за студена и не чак толкова студена вода, както и такива, произведени с мисълта за другите водни спортове отвъд сърфа, като каяк, рафтинг, гмуркане и т.н. – идват в много свежи цветове и разчупен дизайн. Защото последното, което искаме, е индивидуалността ни да остане незабелязана.

Второто, и още по-важно нещо – има опция за custom made неопрени, което е повече от важно, когато искаме втората ни кожа да ни приляга напълно и да не ограничава по никакъв начин свободата на движенията ни във и извън водата. Всеки един продукт се изработва по поръчка от най-качествени и високотехнологични материали, които се съхраняват при специални условия и се обновяват на всеки 3 до 6 месеца, директно от най-големите производители и иноватори в областта на неопреновите платове.

Runawave

Всичко това ще може да видите и пробвате на място на 17 септември в Raffy Bar & Gelato Pool на официалното парти за откриването на Runawave. Водещ е небезизвестният и много морски човек Филип Аврамов-Фицата, който гарантирано ще допринесе за атмосферата на партито. Не по-малко забъркани в доброто настроение ще са и останалите гости:

– Антон Райчев и Ягода
– YA CREW – breakdance show + live drums
– Sen I / Volen / Kin Dread (Roots Rocket Acoustic)
– MILENITA
– DIVINITAS Fire Show
– и със специалното участие на сърфиста и музикант Pat Smith (Netherlands)

На място в басейна ще може да разцъквате със SUP бордове и да разгледате и пробвате неопрените и останалите аксесоари за водни спортове. Ще има и игри с публиката и приятни награди, а за първите 100 гости – и питие за добре дошли.

На нас лично не ни трябва нищо повече. Само да преговорим – 17 септември, 20 ч., Raffy Bar & Gelato Pool на бул. “Симеоновско шосе” 97А. Ще се видим там!

Runawave

Повече за неопрените на Runawave вижте тук

Runawave

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.