Runawave сърф парти

0


Дата на събитието: 17.09.2016

Сподели

Shares

Първата българска марка за неопрени Runawave навлиза ударно с яко парти и тест на продукти.

Runawave

Runawave е българската марка, произвеждаща неопрени, която вдъхновява свободата. Какво означава това ли? Да правим това, което обичаме; да бъдем различни; да търсим това, което ни прави щастливи; да вдъхновяваме и да споделяме най-доброто, на което сме способни. Всичко това е заложено в идеологията на Runawave.

Runawave

Но всичко това са само думи, а ние държим да видим и дела. За целта обаче оставаме повече от впечатлени от всичко онова, което от марката имат да ни предложат. Освен че неопрените, които предлагат, са изцяло българско производство, те ни печелят и по още няколко линии. Първо, моделите – мъжки, женски, за студена и не чак толкова студена вода, както и такива, произведени с мисълта за другите водни спортове отвъд сърфа, като каяк, рафтинг, гмуркане и т.н. – идват в много свежи цветове и разчупен дизайн. Защото последното, което искаме, е индивидуалността ни да остане незабелязана.

Второто, и още по-важно нещо – има опция за custom made неопрени, което е повече от важно, когато искаме втората ни кожа да ни приляга напълно и да не ограничава по никакъв начин свободата на движенията ни във и извън водата. Всеки един продукт се изработва по поръчка от най-качествени и високотехнологични материали, които се съхраняват при специални условия и се обновяват на всеки 3 до 6 месеца, директно от най-големите производители и иноватори в областта на неопреновите платове.

Runawave

Всичко това ще може да видите и пробвате на място на 17 септември в Raffy Bar & Gelato Pool на официалното парти за откриването на Runawave. Водещ е небезизвестният и много морски човек Филип Аврамов-Фицата, който гарантирано ще допринесе за атмосферата на партито. Не по-малко забъркани в доброто настроение ще са и останалите гости:

– Антон Райчев и Ягода
– YA CREW – breakdance show + live drums
– Sen I / Volen / Kin Dread (Roots Rocket Acoustic)
– MILENITA
– DIVINITAS Fire Show
– и със специалното участие на сърфиста и музикант Pat Smith (Netherlands)

На място в басейна ще може да разцъквате със SUP бордове и да разгледате и пробвате неопрените и останалите аксесоари за водни спортове. Ще има и игри с публиката и приятни награди, а за първите 100 гости – и питие за добре дошли.

На нас лично не ни трябва нищо повече. Само да преговорим – 17 септември, 20 ч., Raffy Bar & Gelato Pool на бул. „Симеоновско шосе“ 97А. Ще се видим там!

Runawave

Повече за неопрените на Runawave вижте тук

Runawave

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.