Премиера на AfterForever в София

0


Дата на събитието: 20.09.2016

Сподели

Shares

Лятото, искаме или не, започна да свършва. Това обаче съвсем не е тъжна новина, когато пред прага ни очаква зимата (с целия ѝ прекрасен сняг и склонове, които чакат да ги покараме).

After Forever

За поставяне началото на зимната еуфория, на 20-и септември София посреща премиерното турне на най-новия филмов проект на Absinthe – AfterForever. Столицата ни е сред 31-те световни града, в които ще бъде прожектиран филмът.

Специално за премиерата на един от най-дългоочакваните проекти в сноуборд средите тази зима, у нас ще пристигнат част от райдърите, които ще видим във филма.

Премиерата на AfterForever ще се състои от 20:00 часа в зала 1 на НДК.

AfterForever

В търсене на отговор на въпроса какво се случва отвъд вечността и ще продължава ли да има сняг, AfterForever ще ни отведе на едно визуално приключение до Аляска, Whistler B.C. и Алпите, както и различни стрийт спотове из Северна Америка.

В списъка с карачите, които участват във филма, влизат Manuel Diaz, Cale Zima, Mark Sollors. Brandon Cocard, Brendan Gerard, Ethan Deiss, Austen Sweetin, Garrett Warnick, Max Buri и още други, а една от приятните изненади тази година е, че ще можем да видим и женско участие в лицето на Burton момичето Kimmy Fasani.

Absinthe Movies се завръщат в България за втора поредна година и по покана на Drop In Core Shop и Burton Bulgaria.

Във видеото по-долу можете да видите трейлъра на филма и да се заразите още отсега със снежни емоции.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.