Стани любимец на про колоездач с Вело Линия

0
 

Сподели

Shares

Вело Линия 2016

Всяка седмица на сайта ни – 360mag.bg, представяме селекция с най-добрите видеа от изминалия уикенд, заснети от камерите на Вело Линия.

За да сме сигурни, че в селекциите наистина влизат най-добрите „изпълнения” от склона до Голи връх, те се изготвят не от кой да е, а от едни от най-добрите колоездачи на България.

Всеки може да влезе в „топ 3” на някого от про колоездачите. Само трябва да стигне до началото на трасето за даунхил „Бай Кръстьо”, където тази година са разположени четирите камери и осемте сензори, улавящи всяко едно движение и да покаже най-доброто от себе си, на което е способен.

Вело Линия 2016

Камерите на Вело Линия ще заснемат колоездачните приключения до 18-и септември всяка събота и неделя. Освен, че можете да станете любимец на колоездачите, които изготвят селекциите, и да видите видеото си публикувано на сайта ни, с пускането си по трасето и видеото от него, можете да спечелите и прекрасни награди.

Заснемането на видео става много лесно – чрез инсталация на старта, през която се минава, за да се вземе билет, който обаче е напълно безплатен. Целта на системата на старта е да покаже началния час на спускането и номера, под който по-късно колоездачът да види видеото си на сайта veloline.bg.

Вело Линия 2016

До 25-и септември до Витоша се движат и безплатните автобуси от „Зелена линия” на Лидъл. Именно с автобуса за колоездачи, можете лесно и удобно да достигнете и трасето за планински спускания. Автобусът, който тръгва от „Зоопарк София” и пристига на хижа „Алеко”, минава през „Бай Кръстьо” и с него можете да превозите и колелото си.

Вело Линия 2016

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.