Колко много спортове в едно

0
 

Сподели

Shares

Колко спорта в едно можете да си представите, събрани на едно място?

Първият по рода си горски парк за алтернативни спортове се намира в гр.Царево и се казва XChallenge. В него на едно място са събрани съоръжения за такива спортове, че никога да не ни стане скучно, а междувременно да сме прекарали времето си активно и в природна среда.

XChallenge Park
Снимка: A-Team

В XChallenge парк място намират въжен парк, професионален пул за скейт, кънки и колела и специализирано трасе за планинско колоездене. Нещата, които можем да правим в парка обаче, не се изчерпват дотук. На разположение на посетителите са още кино под звездите и лагерно огнище, специално отделено място за обща физическа подготовка, стречинг, йога и футбол.

XChallenge Park
Снимка: A-Team

Паркът разполага и с палатков лагер, където можем да отседнем, заведение за хранене и свободно място, на което могат да бъдат провеждани работилници.

Мястото за вълнуващи спортни дни е създадено от екипа на Сдружение “A-Team”, което обединява различни екстремни спортове като уиндсърф, хавайски сърф, SUP, скейтборд, ски, лонгборд и други. Целта на отбора е да споделят с всички възможности за алтернативен начин на живот, изпълнен с екстремни изживявания и незабравими моменти.

XChallenge Park
Снимка: А-Team

Именно в близост до XChallenge парка се намират и базите на A-Team за водни спортове – „Surf/Wake park Царево” и „Сърф клуб Арапя“, където можем да се запознаем отблизо с водни спортове и активност като уиндсърф, SUP, катамаран, водни ски (Wake Park). От горския парк до сърф парка в Царево се достига лесно и бързо по велоалея, а до клуба в Арапя от A-Team осигуряват автобус.

XChallenge, A Team
XChallenge, A Team / Снимка: A Team XChallenge

Повече за и от A-Team има във фейсбук страницата на отбора.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.