Лекота и мощ под контрол

0
 

Сподели

Shares

В дългогодишната история на италианската марка, произвеждаща велосипеди Bianchi, на пазара излиза един модел шосеен велосипед, който надминава очакванията дори и към бранд от подобна величина. Specialissima отдавна представлява еталон при колелата, но сега моделът е обновен с още нови и високотехнологични иновации.

Bianchi Specialissima
Снимка: bianchiofficial

Няма как веднага да не отбележим присъствието на технологията, използвана в няколко модела колела на Bianchi и проверена в екстремните условия за тестове на НАСА.

Countervail® редуцира вибрациите, които се създават по време на каране, съответно и онези, които се поемат от колоездача и в резултат на това дава възможност за много по-стабилно придвижване и използване на останалите характеристики на велосипеда в пълния им капацитет.

Освен това обаче, технологията спомага за запазването на най-аеродинамична позиция на тялото за по-дълго време, което определено повлиява представянето. Благодарение на Countervail® велосипедите предлагат удобен и здрав захват в подходяща позиция при спусканията и мощно ускорение при изкачванията.

Bianchi Specialissima
Снимка: Bianchi

Specialissima е модел, създаден, за да отговаря дори на най-капризните нужди на всеки колоездач. Нещо повече – идеите, заложени в рамката и компонентите, присъстват с цел да бъде създадено възможно най-доброто колело.

Теглото на рамката, изработена изцяло от карбон, което технолозите на Bianchi успяват да постигнат, е впечатляващо малко. Мощ, здравина и стабилност са събрани само в 780 грама. Не само това – елиминирана е колебливата нестабилност по неравни терени, характерна за ултралеките колела.

Именно рамката е отговорна за перфектната стабилност, която колелото показва на пътя. От своя страна стабилността позволява на колоездача да развива по-високи скорости много по-лесно. Перфектното сцепление на колелото с повърхността проличава най-силно при каране с висока скорост и по различни типове терени. Най-точно Bianchi сами описват Spesialisima – „Истинска мощ под контрол.”

Bianchi Specialissima

За всички, които искат да персонализират своята Specialissima, така че да отговаря най-много на личния им стил, от Bianchi предлагат възможност за избор на цвета на рамката, надписите, логото и други елементи. Освен двата стандартни цвята са възможни още над 1400 цветови конфигурации, които могат да бъдат генерирани тук.

Specialissima, както и още много модели колела на Bianchi, ще откриете в B-Bikes.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.