Отиди на почивка с Вело Линия

0
 

Сподели

Shares

Колко пъти се пусна по даунхил трасето „Бай Кръстьо” на Витоша, докато камерите на Вело Линия дебнат за уменията ти? Ако не си сигурен, че пътите са безброй, по-добре отиди пак, защото те очаква заслужена награда.

ВелоЛиния

Не само колоездачът, който събере най-голям брой гледания на свое видео, ще спечели награда. Ако успееш да направиш най-много спускания по трасето от всички останали колоездачи и съответно „произведеш” най-голям брой видеа на сайта на Вело Линия, ще спечелиш 5-дневна байк ваканция в Пампорово.

Естествено, към наградата имаш и включена лифт карта за велопарка, а колоездачните ти усилия ще бъдат наградени със заслужена почивка в хотел „Орловец”.

Наградата със сигурност не е за изпускане, а за да я грабнеш, трябва да направиш само едно – карай! Нали това е нещото, което най-много обичаш?

ВелоЛиния

Камерите на Вело Линия очакват всички многобройни колоездачни приключения в горната част на трасето при склона на Голи връх. Тази седмица те са с удължено „работно време“ и освен събота и неделя ще заснемат спусканията и в почивните понеделник и вторник – 5-и и 6-и септември.

Вело Линия хваща колоездачите „в крачка” всяка събота и неделя, както и в официалните почивни дни.

ВелоЛиния

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.