Когато високите технологии срещнат добрите идеи, мечтите се превръщат в реалност

0
 

Сподели

Shares

LIVALL

Случвало ли ви се е да карате велосипед в екстремни условия и да мечтаете да споделите това на момента, без да попречи на удоволствието от карането?

Да карате с приятели по един маршрут, но с различно темпо и едновременно с това да можете си говорите и обменяте информация за маршрута, или да се смеете на някоя шега, без да се налага да си викате, за да се чувате? Искало ли ви се е да запечатате някоя впечатляваща гледка в движение, без да се налага да спирате и да вадите телефона? Да слушате музика, която не запушва ушите ви, а се носи във въздуха около вас, докато се движите?

Livall Bling Jet
Livall Bling Jet

Да искате да получите цялата информация по време или след каране за маршрута, темпото, скоростта и изгорените калории? Да имате възможност по всяко време да видите пълната информация за предишни ваши карания и терени (в определен ден или маршрут)? Случвало ли ви се е да имате нужда от помощ и още преди да сте се осъзнали някой от близките ви да се отзове?.. И всичко това да е възможно благодарение на един единствен продукт?

Livall Helmet

Да, има такъв и той се нарича “Livall helmet”.

За всичко това са се погрижили “LIVALL” – една от най-бързо развиващите се компании, производителки на иновативни продукти в сферата на технологиите, създавайки първата по рода си смарт каска в света, която е вече официално и на българския пазар.

В тясно сътрудничество с Foxconn – най-голямата в света фирма за създаване на нови чудеса в областта на на електрониката, “Livall“ разработват и този уникален продукт, за производството на който използват най-добрите и качествени материали и това се усеща още от първия допир. Изключително лека, изработена с финес и отношение към детайла, смарт каската на LIVALL те кара да се влюбиш от пръв поглед.

Благодарение на „Livall helmet”, Livall превърна карането на колело в безопасна и забавна активност за мнозина колоездачи. А вие готови ли сте да направите такова вашето и на вашите близки?

Livall BH 60

За повече информация и детайли посетете сайта livallhelmet.com, както и информационните блогове на марката във фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.