Фестивал на хвърчилата на Бар Безкрай

0


Дата на събитието: 03.09.2016

Сподели

Shares

Фестивал на хвърчилата

Истинска феерия от цветове и форми ще изпълни пространството между Бар Безкрай и бар Хавай на къмпинг „Градина” в дните между 3-и и 6-и септември.

„Фестивал на хвърчилата” тази година достига и до южното ни Черноморие, за да изпълни плажната ивица с множество любопитни активности и да отпразнува нестихващите, безкрайни летни приключения и вятъра безкрай.

Поредица от интересни демонстрации, творчески занятия и вдъхновяващи беседи ни очакват на любимата за мнозина плажна ивица, където забавите с хвърчила са ежедневие, забавленията не спират, а времето минава по-щастливо.

Фестивалът ще бъде изпълнен с много настроение, забавления и музика, които да направят целодневното ни пребиваване на открито още по-незабравимо.

Фестивал на хвърчилата

Още от първите слънчеви лъчи публиката ще може да се запознае с техники за издигане и управление на хвърчила, да се потопи в уникална по рода си флотилия от летящи обекти, която ще изпъстри безкрайното небе с цветна красота и грация. За най-малките са предвидени работилници по изработка на хвърчила и забавление до безкрай, или поне до залез слънце.

Всички любители на хвърчилата ще могат да участват и в конкурси за най-оригинално, най-високо летящо и най-акробатично хвърчило.

Освен това в района на фестивала ще бъдат поставени и шатри, в които всеки ще може да намери уникални, ръчно изработени сувенири и красиви хвърчила, бижута и картички.

За музикалната програма по време на „Фестивал на хвърчилата ” ще се грижи DJ Emil Prize.

Фестивал на хвърчилата

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.