Изживей свободата с Runawave

0
 

Сподели

Shares

Да станеш вдъхновител за достигане на свободата на духа е нелека задача. Да отговаряш на нуждите на търсещите свободата и живеещи на „гребена на вълната” е по-скоро призвание, отколкото професия. Когато го правиш обаче, воден от собствения си стремеж да търсиш и намираш новото и необикновеното, се получават страхотни неща – от изследователи за изследователи, от хора, които вибрират на твоята приключенска честота, точно за теб.

Runawave е българската марка, произвеждаща неопрени, която „вдъхновява свободата”. Тя изцяло се асоциира с идеята за свобода в различните ѝ измерения – да правим това, което обичаме; да бъдем различни; да търсим това, което ни прави щастливи; да приемаме материалното като минимална необходимост, а не като нещо, към което да се стремим на всяка цена. Нейната идеологията се допълва още от заложения стремеж да вдъхновява и да споделя.

Runawave
Снимка: Runawave

Още от първия поглед върху неопрените на Runawave се забелязва, че са необикновени. Вместо изработени в характерните тъмни, черни цветове, те са цветни, забавни и залагат на свежи багри, подбрани по последните модни тенденции. Вдъхновени са от стремежа към различното, свободното, което в случая се оказва по-красиво и по-добро, и изпълнява една от целите на марката – да внесе повече цвят в морето, океана, реката.

Но не само външният вид прави неопреновите костюми на Runawave страхотен избор за всички практикуващи сърф, каяк, рафтинг, гмуркане или други водни спортове. Марката, произвеждаща в България, гарантира висококачествено производство. Всеки един продукт се изработва по поръчка от най-качествени и високотехнологични материали, които се съхраняват при специални условия и се обновяват на всеки 3 до 6 месеца, директно от най-големите производители и иноватори в областта на неопреновите платове. Всеки артикул се изработва специално за нас – клиентите, спрямо индивидуалните ни предпочитания и нужди.

Runawave
Снимка: Runawave

От Runawave знаят колко трудно е да „вкараш” всеки отделен човек в рамки, затова могат да ни изработят напълно персонализиран като размери костюм, който да пасва идеално на тялото ни. Така се гарантира комфорта по време на носене и многократно се понижава рискът да се сдобием с костюм, който не върши работа, просто защото не ни става.

Размерът обаче не е единственото нещо, което може да бъде персонализирано. Неопренът ни с марка Runawave може да бъде изработен в цветове по наш избор и да притежава наша любима щампа. Дори размерът на ципа може да бъде такъв, какъвто искаме. Целта на марката е самите клиенти да изказват мнението си за продуктите, за да може те да бъдат развивани и подобрявани на база на реалните потребности на използващите ги.

Постоянното развитие на портфолиото и марката е гарантирано и от партньорството на Runawave с професионалисти във всеки спорт, за който се изработват продукти. Обратната връзка за качеството на костюмите се дава от хората, които ги подлагат на най-безпощаден тест – спортистите. Именно те дават експертна и регулярна информация, която служи за постоянното развитие и усъвършенстване на бранда.

Runawave

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.