Хотел в бялата пустиня

0
 

Сподели

Shares

По принцип не сме точно от хората, които се впечталяват от луксозни хотели. В този случай обаче нямаше как да не останем равнодушни – защото White Desert е хотел като никой друг.

White Desert Hotel

Ако търсите истинско приключение и сурова, враждебно настроена природа – няма по-подходящо място от Антарктида. Всъщност дори да стигнеш до ледения континент е достатъчно трудно. А там ви очакват бесни ветрове, смразяващи студове и въобще все приятни преживявания.

За сметка на това в малките, уютни „къщички“ лесно може да забравите за цялата тази неприветливост навън. Целият лукс, за който бихте си мечтали на подобно място – и дори още малко отгоре му. Плюс истинска петзвездна храна, неограничена топлина (хотелът се захранва изцяло с вятърни турбини и слънчеви колектори, защто какво друго има в Антарктида, освен изобилие от слънце и вятър) и безброй приключения. Стига само да успееш да си подадеш носа навън.

ВИЖ ОЩЕ: Да се заселиш на Антарктида

White Desert Hotel

Вече мислите да планирате пътуване към най-луксозния хотел на най-студения континент? Помислете отново – 11-дневен престой в White Desert ще ви струва 64 000 евро.

ВИЖ ОЩЕ: Живот при -49C и под 18 метра сняг

White Desert Hotel

White Desert Hotel

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.