Енергия от слънцето

0
 

Сподели

Shares

Достъпът до електрическа енергия е едно от най-големите удобства, които можем да имаме в съвременния живот. Когато обаче сме някъде на къмпинг или сред природата, достъпът до енергия може да се превърне и в необходимост.

Соларният панел от A-solar Xtorm SolarBooster може да ни „достави” необходимото количество енергия, за да заредим телефона, таблета си или външна батерия директно от слънцето.

Соларен панел
Снимка: xtorm.eu

Панелът е изключително практичен, защото е тънък и дизайнът му позволява да бъде сгъван и разгъван лесно и бързо, което значително улеснява пренасянето и е много удобно именно за случаите, когато взимаме панела със себе си на къмпинг или почивка сред природата. Той се сгъва в удобни размери и 600D найлонова „обвивка”, а затварянето става с магнитна закопчалка. Всеки ъгъл на панела има дупчица, за която може да бъде закачен карабинер и с негова помощ панела може да бъде поставен на различни удобни места, включително върху палатката.

Соларен панел
Снимка: xtorm.eu

Xtorm SolarBooster разчита на 24-ватова мощ и слънчеви панели от американския производител SunPower®. Разполага с два USB изхода, които позволяват зареждането на две устройства едновременно.

Основни характеристики на соларния панел:

• Мощност: 24 W
• Налични два USB изхода, 5V/2.1A всеки;
• Размери: 52 х 26 х 3 см;
• Тегло: 550 гр;

Соларен панел
Снимка: xtorm.eu

Соларния панел, както и още аксесоари и продукти, които да са ни полезни, когато сме сред природата, можем да открием в онлайн магазина Dice тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.