Екстремен фестивал vol.2

0


Дата на събитието: 23.09.2016

Сподели

Shares

Готови ли сте за екстремни изживявания в сърцето на града? Второто издание на единствения фестивал за екстремни спортове, който се провежда в София, наближава в края на септември.

От 23-и до 25-и септември на територията на Княжевската градина (Паметник на Съветската армия) ще се проведе “Extreme Fest”. В трите адреналинови дни посетителите ще имат възможност не само да наблюдават, но и да се пробват в различни екстремни спортове, като участват в демонстрации и уроци.

Extreme Fest 2016

Фестивалът ще предизвика посетителите за скокове с бънджи от кран, спускания по рапел, катерене по стена, скачане върху въздушна възлгавница. Освен това ще бъде организиран тест райд на велосипеди, а всички ще могат да получат уроци от професионалистите в отделните дисциплини.

В рамките на екстремния фест ще бъдат организирани и състезания по BMX, ролери и скейт (24-и септември, събота), както и шоу програма с дрифт, мото стънт, BMX, картинг и други.

Част от Extreme Fest 2016 ще бъде и Велокарнавалът „Заедно е весело”, който ще премине през два маршрута в София, докато достигне до Паметника на Съветската армия.

Началото на фестивала за екстремни спортове ще бъде поставено в 16:00 часа на 23-и септември, а краят ще бъде в 21:00 часа на 25-и септември.

Пълната програма на събитието можете да намерите тук.

Вход за феста: свободен.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.