Вело Линия топ 3: Милан Димов

0
 

Сподели

Shares

Камерите на Вело Линия очакват всички смели колоездачи, които искат да видят уменията си заснети във видео по даунхил трасето „Бай Кръстьо” до склона на Голи връх.

Тази седмица ви показваме трите най-добри клипа, събрани в селекцията на Милан Димов. Ето какво и защо се хареса на Миланката.

ВелоЛиния

Най-добрият клип за мен е заснет в неделя, 12:22 часа защото райдъра още от самото начало тръгва с “цЕлата газ”. Навърта се на “цЕнтрофуга” и бързо развива 800 километра в час, което е предпочитаната за мен скорост. След това на скока влиза на “касАпница” с доста добър летеж и “рЕзко” завива във виражите и до края на клипа поддържа желаната бързина.

За второ място избирам видеото, което е заснето в неделя 12:55. Отлично преминаване, което веднага грабна окото на “Касапакис” и при двамата райдъри. Типичен даунхил стил, агресивни влизания във виражите, добро изпомпване от неравностите и летене на “космос” от скоковете.

Видео номер 3 – от събота 13:06 часа, е клипче, което се хареса на “Касапакис”, защото райдърите преминават елементите “на зЪрно” и с лекота. Даунхил влакчето им се получава добре, синхрона между тях е супер и виждам добър контрол при преминаване през корените.

В крайна сметка няма нищо по-добро от това да използваме LIDL Вели Линия, за да се качим на безплатния автобус и да заснемем карането си с приятели. Милан Димов “Kaсапакис” винаги обръща специално внимание на сигурността и не толерира райдъри, които нямат каска и протектори. Затова давам най-слаба оценка на “смелчагата”, който кара на “зАрче” в 13:26, неделя.

Ако имате нужда от „превод в ефир“ на терминологията, използвана от Милан, тук можете да скочите рЕзко в речника на райдъра.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.