Енергия, когато ти трябва

0
 

Сподели

Shares

Често се случва на любимите ни места сред природата да нямаме достъп до електрическа енергия. Без значение дали трябва да направите спешно обаждане или да „се намерите“ на мобилната карта, когато сте изгубили пътя си, е важно да можете да разчитате на надежден източник на енергия, който да е от полза, винаги, когато потрябва.

Backpacking
Снимка: .menstrait

Именно за дните в планината, на плажа или на някой къмпинг, е създадена батерията A-solar Xtorm Fuelbank. Тя е изключително практична и удобна, защото е лека и се зарежда не само от електрическата мрежа, а и от слънцето.

Батерията е подходяща за зареждане на смарт телефони и таблети като капацитетът ѝ е 10 000 mAh. Разполага с два USB изхода, което позволява зареждането на две устройства едновременно.

A-solar Xtrom Батерия

В комплект с батерията получавате и микро USB кабел, с чиято помощ да зареждате батерията от електрическата мрежа или компютър. Батерията е оборудвана и с мултифункционален бутон, който показва нивото на заряда с едно кратко натискане, а с по-продължително включва или изключва зареждащата функция.

Основни характеристики на A-solar Xtorm Fuelbank:

• Наличен LED индикатор, който показва нивото на батерията;
• Капацитет на батерията: Li-Ion 10 000mAh (3.7 V);
• Размери: 170 х 88 х 18 мм
• Тегло: 250 гр.

A-solar Xtrom Батерия

Батерията, както и още много аксесоари, ще намерите в онлайн магазина на Dice тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.