Пулсът на София

0


Дата на събитието: 17.09.2010

Сподели

Shares

В деня на София (17-ти септември, петък) H.M.S.U., Mirizma и Impulse.bg организират специално безплатно парти на открито за всички фенове на дръм енд бейс, дъбстеп и София. “Пулсът на София” ще има две части: от 16.00 до 22.00 часа на специална сцена в парка Заимов и след 23.00 часа – афтърпарти в партицентър 4КМ.

Пулсът на София

Програмата на партито на открито ще включва изпълнения на добре познатите Skiller /Mirizma/, acidtrip /HMSU/, Targy /HMSU/, EXo /HMSU, Mirizma/, Jamez Bongg /Mirizma/, F0rtunah /Mirizma/, които ще представят специални пулсиращи сетове и ще подгреят за афтърпартито вечерта.
Партньорите на събитието от Impulse.bg ще организират разнообразни игри с награди в специално обособена фен зона, а списание 360°  ще се погрижи за поддържането на висок адреналин с разнообразни състезания и демонстрации – слаклайн парк, хек, графити, байк корнър и други.

Всеки, който се запише в клуб Impulse Sofia Party в Impulse.bg ще може да спечели и награда.

За атмосферата и доброто настроение на афтърпартито Пулсът на София ще се погрижат CooH /Position Chrome, HMSU/, Mocks /HMSU/, Ogonek /Metafiziq, HMSU/, Konspirator /HMSU/, EXo /HMSU, Mirizma/, Error Beauty /Mirizma/, KMN /mirizma/ и Yango.
Събитието се организира със специалната подкрепа на Столична Община – Район Оборище, които призовават всички обичащи своя град да съчетаят приятното с полезното, като се включат в доброволната инициатива за почистване на парк Заимов и разделно събиране на отпадъци подкрепена от ЕкоПак.
Партито в парка Заимов е с безплатен вход, а в партицентър 4КМ – 6лв преди полунощ и 8лв след това.

“Пулсът на София” е част от парти програмата на музикалната конференция SEEME (www.seeme-sofia.com) и се организира с подкрепата на Impulse.bg (www.impulse.bg) и Столична Община (www.sofia.bg)

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.