Дунав Ултра III завърши с успех

0
 

Сподели

Shares
Дунав Ултра 3
Снимка: Анастас Търпанов / @dunavultra

Пред едно от най-изтощителните предизвикателства за това лято застанаха Илиян Лазаров, Филип Лхамсурен, Станислав Евгениев и Борис Бегъмов.

На 20-и август, в 06:10 часа сутринта, те стартираха от видинското село Куделин, за да се опитат да изминат, само за 48 часа, разстоянието до Дуранкулак. Изпитанието е третата серия на „Дунав Ултра“ и е завършено успешно. Малко преди шест часа сутринта на 22-ри август, трима от участниците достигат табелата на Дуранкулак.

Дунав Ултра 3
Снимка: Анастас Търпанов / @dunavultra

За да се счита за изпълнено предизвикателството, поне един от смелчаците трябваше да завърши 682-километровия маршрут преди да изтекат 48 часа от старта. Разстоянието трябваше да бъде изминато с бягане и колоездене.

Цялото предизвикателство „Дунав Ултра 3: River Monsters“ беше проследено директно на фейсбук страницата на кампанията. „Дунав Ултра 3“ обаче не приключва с приключването на изпитанието. Предстои да бъде реализиран филм, с работното заглавие „Дунав Ултра – филмът“, който не само ще проследява пътя на мъжете от Куделин до Дуранкулак, но и ще цели да популяризира дунавския регион.

Дунав Ултра 3
Снимка: Анастас Търпанов / @dunavultra

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.