Лятно намаление от Стрим-Ко

0
 

Сподели

Shares
Napapijri
Снимка: Napapijri

В средата на август, лятото все още не е свършило. Още приключения, забавления и преживявания ни очакват, защото предстоят още много топли дни, макар септември да стои пред прага. А има ли по-добър начин за прекарване на хубавите слънчеви дни от почивка на плажа с пръсти, заровени в пясъка или активен уикенд на палатка някъде край воден басейн?

Именно за тези дни, когато сме в близост до водата, е новото предложение на Стрим-Ко.

Napapijri

С 40% намаление в момента са моделите бански на Napapijri, изработени от качествени материали и ушити с внимание към детайла във всеки един шев.

Мъжките бански тип шорти на марката VAJIRI A , VILLA SOLID A и VOOLY са изработени от полиамид и полиестер за подплатата. Те са в ярки цветове, но освен че изглеждат добре, и че можем да избираме от разнообразни модели, са и удобни заради широкия ластик, който придържа банския към талията. Моделите са оборудвани и с джобове и връзки.

Моделите бански на Napapijri, както и още продукти на марката и още стоки за аутдор активности, можете да откриете както в магазините на Стрим-Ко, така и онлайн на strim-co.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.