Yoga Jam

1


Дата на събитието: 16.10.2010

Сподели

Shares

Поредица от концерти, обединени около идеята за хармония и толерантност, предстоят тази есен из страната. На 2 октомври във Варна, 9-ти – в Бургас и на 16-ти в София с вход свободен се очакват хиляди млади хора да станат част от една вечер с много забавления, музика и енергия, без алкохол, цигари или наркотици.

Yoga Jam

„Yoga Jam“ е некомерсиално събитие, организирано в подкрепа на обявената от Организацията на обединените нации Международна година на младежта. Целта на инициативата е постигане на хармония и разбирателство между различните поколения, култури и религии, както и подобряването качеството на живот на младите хора, намаляване на агресията и стреса. „Yoga Jam“ насърчава младежите да водят здравословен и същевременно модерен, забавен и динамичен начин на живот. За целта, освен много музика на живо (очакват ни изпълнители като Уикеда, Елица и Стоян, DJ Dancing Angel и много други), ще има и кратка медитация, ръководена от опитни учители.
Концертите ще поставят и началото на празниците за тридесетата годишнина на „Изкуството да живееш“ – международна образователна хуманитарна организация със специален консултативен статут към Организацията на обединените нации и сътрудничеща си със Световната здравна организация и UNICEF. Фондацията е най-голямата доброволческа организация в света с дейност в над 150 държави, достигнала до над 60 милиона души по света.

Повече информация за „Изкуството да живееш“ и „Yoga Jam“ може да намерите на http://artofliving.bg/
.

Сподели

Shares

1 коментар

  1. :) Надявам се хората да усетят позитивизма на събитието и да спазят етикета, за да се насладим на 100% на емоцията, която ще даде YOGA JAMA :)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.