20 години БАЕВС

0


Дата на събитието: 18.09.2016

Сподели

Shares
20 години БАЕВС
Снимка: Красимир Матаров – Krasi ST M

По случай двайсетата си годишнина БАЕВС (Българска асоциация екстремни водни спортове) ще празнува с всички свои приятели, членове, фенове на сърфинга и екстремните спортове.

Празникът ще се проведе на 18-и септември. Мястото е гр. Ахтопол.

В деня на събитието ще се практикува свободен сърф, а след това ще бъде организирано Сърф ателие – в галерия „Alter Ego“, в читалището на Ахтопол, за изработване на купи в сърфистка таматика от плажни материали, които след това да бъдат връчени при награждаването.

Освен това БАЕВС организира и фотоконкурс „ХХ години БАЕВС”, в който могат да се включват всички с кадри в категориите: „Винтидж” , „Вълната”, „Портрет”, „Сърф Парти”, „Старчета” – снимки от сърф състезанията организирани от БАЕВС, конкретно на участници над 25 години, „Дребни” – снимки от сърф състезанията, конкретно на участници под 25 години, „Лонгборд”, „Бодиборд”. Повече информация за конкурса можете да намерите на страницата тук.

Денят ще завърши с петото поредно издание на сърф състезанието „Старчета срещу Дребни” 2016. Състезанието е планирано за вечерта, на осветителната система на залива, която предварително ще бъде пренасочена към спота. Това ще даде на сърфистите възможност за едно чисто ново изживяване, защото в нощно каране определено биха се впуснали само най-големите смелчаци. Фаворитите ще избира публиката в дисциплините „Лонгборд” и „Бодиборд”, а за всички дами, престрашили се да хванат нощните вълни, ще има сигурни награди.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.