Направи най-доброто видео с Вело Линия

0
 

Сподели

Shares

ВелоЛиния

И този уикенд камерите, разположени в горната част на маунтинбайк трасето на Витоша – „Бай Кръстьо”, ще очакват всички, които искат да заснемат спускането си и след това да разберат как са се представили.

Инициативата носи наименованието „Вело Линия” и е организирана от Лидл България, които през 2016 г. за пореден път пуснаха и безплатните си автобуси от и до Витоша в почивните и празнични дни.

Поредица от видеa вече изпълват колекцията от спускания, която можете да разгледате на сайта на „Вело Линия” – veloline.bg. Най-добрите от тях обаче, ще можете да видите само на сайта ни – 360mag.bg, където до края на инициативата – 18-и септември ще публикуваме селекции с най-впечатляващото от всяка изминала седмица. Селекциите пък, ще бъдат правени от едни от най-добрите колоездачи на България, радвали ни не веднъж с постиженията си.

ВелоЛиния

Има само един начин да влезнеш в „Топ 3” на някого от колоездачите и да видиш представянето си на нашия сайт – като отидеш на склона до Голи връх, минеш през инсталацията на старта, за да ти бъде издаден билет (напълно безплатно), с който по-лесно ще откриеш видеото си по-късно, спуснеш се по трасето и оставиш сензорите за движение и камерите да си свършат работата. В следващите седмици селекциите си ще представят Ани Томева, Милан Димов, Росен Ковачев и още няколко атлети, за които скоро ще разбереш.

Йоан Нейчев вече представи своя „Топ 3“ от първия работен уикенд за инсталацията. Виж го тук.

ВелоЛиния

Камерите на „Вело Линия” ще бъдат по местата си и ще заснемат всяко спускане всеки уикенд и почивен ден до 18-и септември. Можеш да правиш толкова спускания, колкото желаеш, а най-запалените колоездачи ще получат и чудни награди.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.