Вело Линия топ 3: Йоан Нейчев

0
 

Сподели

Shares

ВелоЛиния

Камерите на Вело Линия работят перфектно и първите колоездачи вече имаха възможност да заснемат видеа от спусканията си.

Вело Линия заснема подвизите на колоездачите по трасето Бай Кръстьо за втора поредна година. Този път камерите са разположени в горната част на трасето, до склона на Голи връх.

Всяка седмица на сайта 360mag.bg ще споделяме селекция с най-добрите видеа от изминалата седмица. Класациите обаче, няма да се правят от когото и да е, а от едни от най-добрите колоездачи на България.

Откриваме поредицата шеметни спускания, хванати от камерите на Вело Линия, с най-доброто от първия работен уикенд за инсталацията – 6-и и 7-и август, и топ 3 на Йоан Нейчев.

Всеки, който иска да направи запис на спускането си, може да мине през системата на старта, която му дава билетче, с което по-късно лесно ще намери видеото си на сайта veloline.bg. Всичко е напълно безплатно. Освен това до Витоша се движат и безплатните автобуси на Лидл България, с които колоездачите могат да достигнат планината заедно с колелата си.

ВелоЛиния

Освен, че ще видиш как точно се спускаш и ще разбереш повече за силните и слабите си страни в колоезденето, видеото, заснето от камерите на Вело Линия, може да ти донесе и страхотни награди и може да те постави в селекциите с най-добри видеа, изготвени от българските про атлети, които ще представяме на сайта всяка седмица.

ВелоЛиния

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.