Specialized Rockhopper по-атрактивен от преди

0
 

Сподели

Shares

Велосипедите от серията Rockhopper на Specialized са направени така, че да ни накарат да излезем навън сред природата. С 29-инчовите си колела, те преодоляват всякакви неравности и предоставят едно прекрасно крос кънтри изживяване.

Сега можем да ги намерим в магазините на Bike Center с атрактивно намаление.

Specialized Rockhopper

Моделът Rockhopper е готов да се впусне в действие веднага щом излезе от магазина. Рамката е направена от висококачествена алуминиева сплав клас A1, която допринася за ниското му тегло и издръжливост, а за комфортно и удобно каране по планинските трасета се грижи специализираната Trail 29 геометрия.

Базовият модел Rockhopper предлага усещането за сигурно и здраво стъпило на земята колело дори при неравен терен, благодарение на леката си рамка и здравите части. Моделът е окомплектован с хидравлични дискови спирачки Tektro, скоростна система Shimano – 3×8 скорости и вилка Sr Suntour XCT 29″ с 100 мм ход и възможност за регулиране на твърдостта.

Specialized Rockhopper 29

Ако пък искате да разчитате на колелото си неизменно, без значение дали искате да преодолявате върхове, да нагазвате в калта или атакувате сингълтрак пътеките, то Rockhopper Sport е подходящ за вашите колоездачни приключения.

Колелото разчита на леката си и здрава алуминиева рамка от най-висок клас и издръжливи компоненти за великолепно представяне. Гумите на Rockhopper-а отговарят за перфектното сцепление на колелото дори при преминаване през кални трасета и са специално защитени срещу спукване. Rockhopper Sport също е окомплектован с хидравлични дискови спирачки Tektro и скоростна система Shimano – 3×9 скорости. За преодоляването на неравностите при него отговаря хидравличният преден амортисьор Sr Suntour XCM, който има възможност за заключване, когато сте на равен терен.

Specialized Rockhopper Sport
Specialized Rockhopper Sport

Намалените модели колела на Specialized от серията Rockhopper, както и още много модели на марката, можем да открием онлайн на този адрес както и на място в магазините на официалния представител на марката за България – Bike Center, на адреси:

ж.к. Гоце Делчев, бул. “България” №55-57
ж.к. Изток, ул. “Райко Алексиев” №3
ж.к. Лагера, ул. “Цар Борис III” №100
ж.к. Лозенец, ул. “Богатица” №20
ж.к. Люлин 7, бул. “Джавахарлал Неру”, бл.752
ж.к. Младост 1, бл. 1а
ж.к. Овча Купел 1, бул. “Президент Линкълн”, бл.107
ж.к. Редута, ул. “Живко Николов” №41

Новини и актуална информация от Bike Center, пък можем да открием на тази фейсбук страница.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.