Спечели награди с „Вело линия“

0
 

Сподели

Shares

За втора поредна година Лидл България постави камери и сензори, които да заснемат спусканията на колоездачи по маунтинбайк трасето Бай Кръстьо на Витоша.

Тази година камерите са разположени в горната част на трасето, на склона до Голи връх. Първите спускания от началото на инициативата на 6-и август вече могат да бъдат гледани, споделяни, харесвани и обсъждани, а страхотни награди очакват всички, пуснали се по трасето, така че газ към Витоша.

ВелоЛиния

Ако искаш да запазиш емоциите от колоезденето и да ги преживееш още веднъж, когато вече си слязъл от трасето – камерите на Вело линия са поставени на местата си именно за това. Те ще хванат всяка твоя „стъпка” във видео, което можеш да изгледаш онлайн тук. А, ако искаш да покажеш на целия останал свят колко е яко да бъдеш сред природата на две гуми, можеш да споделяш видеото си в социалните мрежи и да предизвикваш приятелите си да покажат техните умения.

Споделянето на видеа от спусканията ти освен слава, може да ти донесе и награди:

– персонална фотосесия в списание 360° за колоездача, чието видео е събрало най-много гледания в периода 06.08 – 18.09;
– 5-дневна байк ваканция в Пампорово с включена лифт карта за велопарка и заслужена почивка в хотел Орловец***** за най-запаления колоездач с най-много спускания и най-много качени видеа;

Официалните правила за провеждането на кампанията „Вело Линия“ можете да откриете тук.

Тази година камерите на Вело линия предлагат повече възможности за заснемане, а най-вероятно и твоите колоездачни умения са се подобрили за една година.

Ако искаш да видиш как напредваш или върху какво трябва да поработиш още, за да станеш по-добър, камерите до Голи връх очакват планинските ти подвизи до 18-и септември. Те заснемат всеки колоездач преминал през стартовата инсталация, от която напълно безплатно се издава и билет с началния час на спускането, с чиято помощ по-лесно да откриеш видеото си на veloline.bg.

ВелоЛиния

А един от най-удобните начини за достигане до трасето за колоездене, е с автобусите, част от инициативата „Зелена линия Витоша”. По два маршрута се движат автобуси, предназначени само за хора с велосипеди, от които можеш да се възползваш и ти, заедно с колелото си.

Първият маршрут, с крайна спирка хижа „Алеко”, стартира от „Зоопарка” и минава именно през заслона „Бай Кръстьо”. Часовете, в които ще потеглят автобуси от началната спирка са 8:20 и 10:30 часа.

Какви други възможности предлага зелената линия на Лидл с безплатни автобуси до и от Витоша, можете да научите тук.

ВелоЛиния

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.