Canyon Graffiti Fest

2


Дата на събитието: 09.09.2010

Сподели

Shares

Скейтъри, хип-хоп танцьори и графити-артисти ще завладеят пространството пред The Mall, бул. Цариградско шосе, на 9 септември като част от Canyon Graffiti Fest.

Canyon България

Градската графити революция се организира от марката за компютърни аксесоари Canyon като нестандартно представяне на първата лимитирана серия графити-продукти.

Canyon Graffiti Fest започва в 14 ч. на 9 септември, а основната част от програмата ще се вихри между 16:30 и 20:30 ч. Фестът се организира с медийната подкрепа на City Radio&TV. Посетителите ще видят някои от най-известните имена на българската urban-сцена. На място графити-артистите Mr.AO и GOAT ще покажат как се рисуват графити, а след въведението всеки ще има възможност да провери наученото върху поставени пред The Mall пана и да види професионалистите в действие. Междувременно, на построените рампи ще се изявяват запалените по скейт и BMX. Най-добрият български скейтър за 2007 година Лозьо Димитров ще направи демонстрация пред публиката, а желаещите ще могат да покажат своите възможности. На сцената ще се разиграе Hip-Hop Battle с жури GOOSH, Red One и Maragrit, в който може да се запишат всички желаещи. Наградата в оспорваното състезание ще бъде спонсорство от Canyon<. Цял ден пред мола ще звучи музика, благодарение на DJ Bugs, а Red One ще се включи с beat box серии. „С Canyon Graffiti Fest искаме да покажем, че марката ни е насочена към младите не само на думи, но и на дела. Мисля, че всеки, който харесва модерното градско изкуство и спортове, ще намери нещо интересно.” обясни Любомир Бабуров, продуктов мениджър на Canyon за България. „Графити-серията е нещо ново за Canyon, затова и искаме да отпразнуваме нейното идване в България по достатъчно вдъхновяващ и интересен начин.

Лимитираната графити-линия на Canyon включва мишки, слушалки, уебкамери, чанти и калъфи за лаптопи. За серията са използвани пет различни дизайна, специално избрани в международния Urban Art конкурс, който Canyon организира тази пролет. Продуктите ще присъстват в магазините само през следващите 4 месеца, до края на годината.

Canyon Graffiti Fest е част от европейското роудшоу на марката, което обхваща 10 държави в Централна и Източна Европа. Екипът на Canyon тръгна от Холандия на 30 август и ще мине през Варшава, Прага, Будапеща, Любляна, Загреб, Сараево, Белград, София и Букурещ, като във всеки град ще се организират състезания и изложби на графити, партита с музика на живо и танцьори, състезания по скейтборд и още много други забавления.

Canyon Graffiti Fest се организира с медийното партньорство на City Radio&TV. В дните преди събитието телевизионното предаване Hotspot ще раздава графити-подаръци за тези, които са се престрашили да запишат поздрав пред камерата на City TV.

За CANYON
CANYON е динамична и забавна младежка марка, която се стреми да направи ежедневието по-удобно като предлага богата гама от лесни за използване достъпни продукти в сектора на ИТ периферните устройства и потребителската електроника. Разработваме продуктите си с желанието да Ви дадем красиви и стилни предложения на конкурентни цени, без да правим компромис с качеството. Създадена през 2003, CANYON е една от най-бързо разрастващите се марки в своя сектор в Азия, Европа, Близкия Изток и Африка. За повече информация посетете www.canyon.bg

CANYON предупреждава:
Рисуването на графити се смята за обезобразяване и разрушаване на частна или общинска собственост и е наказуемо според законите на Република България. Всички продукти, маркетингови и комуникационни материали са създадени единствено и само с цел информиране и забавление. Canyon не провокира и не одобрява обезобразяването и разрушаването на частна или общинска собственост, както и вандалските прояви.

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

  1. been there, done that! беше готино силна музика здрав хип-хоп! жалко само за проклетия дъжд :( но почти ме зарибиха да си купя слушалки :D

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.