#BMXDAY

0
 

Сподели

Shares

На 23 юли 2016 му беше лепнат етикет BMX ден, и много му вървеше – в крайна сметка не всеки друг ден може да се похвали с каране тип състезание (защото имаше и награди) на емблематични 10 спота из цяла София. Между другото, успяхме да изловим и едно от лицата на родния BMX – Ники Панайотов-Доктора, който да ни каже какво толкова му беше якото на цялата работа.

#BMXDAY

„Беше жега, но се събрахме много момчета, може би над трийсет. Карахме сплотено. Всички приятели заедно! Голям кеф! Какво повече може да иска човек?
Атмосферата беше чудесна, организацията също. Имаше много нови трикове и серии, беше интересно и емоционално, а това значи, че левелът на BMX културата в България се вдига. Което може само да ни радва! Награди раздаваха Contrabanda, Big Up и Monster на скейт парка в Студентски град, където всичко приключи… или започна? На парка ни посрещна пица за всички и напитки на воля. Супер изненада за прегладнелите ни погледи! На финала ни пуснаха филма UNITED, който никой не беше гледал. Получи се много добре. Ще се радваме на повече такива.“

#BMXDAY

От тия всичките трийсет момчета кой се представи най-добре? Всички, казва Доктора, обаче ние го натискаме да се конкретизира малко. Ето ви ги тогава – Георги Вълчев, Слави Джелепов, Ицо Илиев, Николай Панайотов, Боб-Велислав. Оп, един от тях е той самият. Е, няма да му се сърдим.

#BMXDAY

#BMXDAY

#BMXDAY

#BMXDAY

#BMXDAY

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.