Скейт предизвикателството на лятото

0
 

Сподели

Shares

Задава се скейт събитието на сезона! Заредете дъските и освободете сряда вечер за предизвикателството на Red Bull: Карай – Снимай – Качи и Спечели!

Скейт предизвикателство
снимка: Red Bull

Red Bull Skate Arcade e единственото световно скейт състезание, което миксира качените в нета трикове с истински световен финал.

Необикновената скейт надпревара ще се проведе за първи път в България. Освен голяма доза забавление и трикове, ще има за цел да информира от край до край за начина на участие, записване и правилата на Red Bull Skate Arcade.

Скейт предизвикателство
снимка: Red Bull

Всичко това, освен многото награди, ще даде подходящия начален тласък към световния финал на живо в Бразилия през ноември.

За да бъде още по-интересно за скейтърите и публиката от Red Bull са забъркали комбинация от различно скейт състезание, сешъни за регистрация, обяснение на правилата и снимане на трикове с подсигурен екип.

Скейт предизвикателство
снимка: Red Bull

SKATE CHALLЕNGE ще включва BEST RUN, BEST LINE и BEST TRICK в две възрастови категории – под и над 16г.

За целта на покрива на Мол Сердика ще бъде построен уникален скейтпарк, комплектован с камиона на Red Bull със саунд система и екрани за мултимедия.

Ще има щедър награден фонд, томболи и изненади.

Скейт предизвикателство
снимка: Red Bull

Водещ на събитието ще е Лозьо Димитров, за музикалното настроение ще се погрижи Ramsey Hercules от Boogie.FM, а триковете ще оценяват Марин Марич и Репата.

Състезанието започва в 18 часа и се очаква да завърши след четири часа скейт зрелища.

Повече за световната надпревара може да научите от Red Bull, както и в сайта на 360°.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.