Малката раница за големи приключения

0
 

Сподели

Shares

Всички знаем колко важно е да бъдем добре подготвени в планината. Независимо от избрания маршрут има неща, без които не бива да тръгваме. За да не ни липсва нищо, както и за да не се лишаваме от комфорта си, трябва внимателно да изберем раницата, която ще ни осигури всичко това.

North Face Banchee

35-литровата раница Banchee от The North Face е идеален избор за преходи в планината, както и за изследване на нови, непознати места.

Малка, но функционална, 35-литровата раница е напълно оборудвана, така че да бъде верен и комфортен помощник в приключенията ни.

Едно от най-добрите предимства на раницата е изключителната ѝ лекота. Изработена, за да тежи по-малко от 1,5 кг, Banchee поставя съвсем нови стандарти при леките планинарски раници.

North Face раница Banchee

Компактната раница е изработена с уникалната OPTIFIT™ система за окачване, която осигурява комфорт и сигурност през целия ден. Чрез тази система, раницата обгръща тялото и тежестта се разпределя равномерно, без определени зони на тялото да страдат от прекомерно натоварване.

Освен това обновената раница Banchee 35 притежава динамична алуминиева рамка за отлична свобода на движенията и контрол на натоварването. Това ѝ позволява да побира багаж до 22 кг, без да се нарушава стабилността.

От следващото видео можете да научите повече за системата OPTIFIT™.

Раница Banchee 35 от The North Face можете да откриете както в магазините на Стрим-Ко, така и онлайн на strim-co.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.