Хвани уменията си в кадър

0
 

Сподели

Shares

Ако обичаш да караш маунтинбайк и постоянно търсиш начини да подобриш уменията си, то новината, че системата от камери и сензори за движение, наречена „Вело Линия” и тази година ще хваща колоездачи по трасето „Бай Кръстьо” на Витоша за шеметни видеа, ще те зарадва.

Няма защо да се лъжем – друго е, когато видиш представянето си от страни и без съмнение това е един от най-лесните начини да подобриш уменията си.

Плюсът е, че няма да се налага да „наемаш” някого да те преследва по трасето, за да видиш колко си добър после. Просто отиваш на Витоша с безплатните автобуси на Lidl, които ще те превозят заедно с колелото ти, даваш всичко от себе си, за да изглеждаш добре пред камера и после – отново напълно безплатно, получаваш видео от спускането си.

Миналата година четирите камери и осемте сензора за движение бяха поставени в долната част на даунхил маршрута Бай Кръстьо, а тази година – в горната част при Голи връх.

Устройствата и тази година ще заснемат всяко движение на колоездача, преминал в обсега им. Всичко е повече от лесно – на старта се минава през инсталация, откъдето се взима билет, който оказва началния час на спускането. Билетът е напълно безплатен, а след това с номера, издаден върху него, колоездачът може да изгледа видеото си на veloline.bg.

Всяка седмица едни от най-добрите планински колоездачи на България ще правят селекция с най-добрите спускания според тях. Всеки от колоездачите пък, записани на видео, ще има възможността да спечели страхотни награди, да разпространява и споделя видеото си в социалните мрежи и с приятели, за да стане талантът му разпознаваем и извън пределите на Бай Кръстьо. Най-гледаният клип в периода 06.08 – 11.09 ще спечели на един от тях и персонална фотосесия в списание 360°. А за тези, които повтарят спусканията най-вече на живо, Lidl има още една награда – най-много качени видеа ще донесат на някого 5-дневна байк ваканция в хотел Орловец***** с включена лифт карта за Велопарк Пампорово.

Вело Линия стартира на 6-и август , а камерите ще бъдат в горната част на трасето при Голи връх до 11-и септември. Те ще заснемат колоездачните подвизи всяка събота и неделя в периода, от 10:00 до 16:00 часа.

Искаш да се убедиш, че камерите на „Вело Линия“ наистина хващат всяко движение? Тук има селекция на най-добрите моменти от миналото лято.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.