XCo Adventure Cup – новото екстремно състезание на България

2


Дата на събитието: 25.09.2010

Сподели

Shares

Всички любителите на силни усещания и спортове на открито са поканени да вземат участие в новото екстремно състезание у нас – XCo Adventure Cup.

XCo Adventure Cup - новото екстремно състезание на България

В последния уикенд на септември – 25-26.09 еднодневната надпревара ще събере отбори от цялата страна в Боровец, за да се докажат по близо 100-километрово трасе.

Трекинг, колоездене, бягане, спускане на рапели и скално катерене ще са предизвикателствата пред екипите от по двама души. Тези етапи включват и изкачване на връх Мусала. За разлика от повечето подобни състезания, които продължават по 2-3 дни, в ХCo Adventure Cup се очаква отборите да стартират и финишират в рамките на едно денонощие.
Две големи марки за спортове на открито – ножовете Gerber и мобилните осветителни системи Silva, подкрепят събитието и правят своя голям старт в България чрез представителя си – спортен магазин XCoSports. Партньори са курортът Боровец и новооткритият Borovets Mountain Bike Park, чието трасе от 20 км влиза в маршрута на екстремното състезание.

Надпреварата е отворена за всички, които смятат, че са добри в оцеляването сред природата. Регистрирайте се между 1-ви и 15-ти септември 2010 година – тук.

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.