Стабилно, гладко, бързо

1
 

Сподели

Shares
Bianchi Methanol CV
Снимка: Bianchi

Bianchi е една от марките, произвеждащи велосипеди, с най-дългогодишна история. Основана през 1885 от Едуардо Бианки до днес марката продължава да разработва собствени технологии за оптимизиране представянето на колелата, за да достигнат до възможно най-доброто качество.

Една от последните технологии, заложени в няколко модела колела на италианската марка, е Countervail. Тя е иновативна, модерна и извежда производството на рамки и вилки до нови висоти.

Bianchi Methanol CV
Снимка: bianchiofficial

Methanol CV е планинският велосипед, оптимизиран, за да надминава очакванията. Рамката на колелото е първата, „оборудвана” с технологията за елиминиране на вибрациите Countervail. Именно благодарение на нея, Methanol CV предлага възможност за много по-добро представяне с по-малко ниво на натоварване на мускулите и запазване енергията на колоездача за върховите моменти.

Освен това рамката комбинира широкоъгълно ВВ92 средно движение, скосена челна тръба и къси тръби на рамката, които създават оптимално твърда и директна за педалиране платформа, благодарение на която енергията се пренася максимално ефективно.

Bianchi Methanol CV
Снимка: cyclingmagazine

Methanol CV е велосипед за кроскънтри колоездене, който ни превежда през агресивни терени стабилно, гладко и бързо. Освен това не губим допълнителна енергия, за да се стремим към правилен захват, който може да бъде повлиян от силните вибрации, предизвикани от трасето и имаме възможност да „атакуваме” линиите с максимална мощ.

Основни характеристики:

– Карбонова рамка с Countervail технология;
– 29’’ геометрия в четири размера: 15, 17, 19, 21 инча;
– Конусовидна челна тръба;
– PressFit BB 41×92 mm;
– High Direct Mount FD;
– 27, 2 мм колче;
– 429 мм дължина на веригата;
– Di2 съвместимост, вътрешно окабеляване за съвместимост с телескопично колче, Shimano side-swing FD съвместимост;

Bianchi Methanol CV
Снимка: bianchiofficial

Methanol CV, както и още много модели колела на Bianchi, можем да открием в B-Bikes.

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.