Скоростно изкачване на Черни връх

1


Дата на събитието: 29.08.2010

Сподели

Shares

Традиционното скоростно изкачване на Черни Връх, част от календара на БФЛА и втори кръг от купата по планинско бягане „Витоша“ и тази година ще се проведе в последната неделя на месеца – на 29-ти август.

Скоростно изкачване на Черни Връх - 29 Август 2010

Стартът ще бъде даден точно в 9:00 до билетния център на НДК.

Състезанието е с изключително отворен формат и в него могат да вземат участие всички желаещи. Добре е обаче да направите предварителна заявка от тази форма, на старта ще сключите и планинска застраховка, ако нямате такава (~ 2 лева).

Организацията на състезанието е изключително добра и е предвиден транспорт за дребен багаж и резервни дрехи, които да облечете на финала, както и подкрепителни пунктове по трасето – на 8 километра от старта – „Информационен център Витоша“ и на 13 километра от старта – станцията на лифта на „Голи Връх“.

Всички финиширали в контролното време от 5 часа (14:00) ще получат медали за постижението си.

Фирмите за спортни облекла SALOMON, CRAFT, PUMA и други както и в предните издания са събрали солиден награден фонд, така че надпреварата при най-добрите ще бъде изключително оспорвана.

Източник: http://marfiland.blogspot.com

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Привет.Организацията беше перфектна, имаше маркировка през няколко метра , а на места даже и хора които посочваха на къде да се завие.Медали обаче нямаше.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.